22 Aralık 2008 Pazartesi

Dost Acı Söyler!!!!!!!!!!!


Süleyman Seba'dan sonra BJK'ta başkanlık koltuğuna oturan ikinci kişi, Demirören. Yönetimi süresince Beşiktaş, uzun zamandır Türkiye liginde başarılı olamıyor. Sadece kazandıkları 2 Türkiye kupası var. Mali açıdan her geçen sene geriye gidiyorlar, tesisleşme adına yapılan Fulya projesinden sata sata ellerinde birşey kalmadı.


Tüm bunlara karşılık, insan ilişkilerinde BJK katkıları unutulmamalı. Geleneksel Papermoon yemeklerinde, GS kulübü şu anki başkanı yada önceki dönemlerdeki başkan yardımcısı Adnan Polat ile birlikte birlik mesajları verdiler. Hemen hemen her sene tekrarlanan bu yemekler sonrasında Demirören, GS başkanının bir yardımcısı bir silah arkadaşı gibi davranmaya başladı. Başında olduğu kulübün büyüklüğünü unutarak.


Tüm bunlar nedeniyle BJK taraftarları arasında homurtular yükselmeye başladı ve ilk kıvılcımlar atıldı. " Bir zamanlar her kesin imrenerek baktığı yensede yenilsede takdir edilen kolay kolay kolay kimsenin aleyhinde bulaşamadığı saygınlığı olan kulübümüzü bu gün sıradan bir takım haline getirip ligin zayıf takımlarını bile yendiğinde ağlayan, uğur getirsin diye şeref tribünündeki tüm koltukları dolaşan sayın demirörenin ve bu yönetimin istifa etmesini isteyen arkadaşlardan destek bekliyoruz..."

Son oynanan maçta GS taraftarı bu duruma son noktayı koydu. Ne diyelim? Dost Acı Söylermiş...

Hiç yorum yok: