5 Aralık 2008 Cuma

Denizlispor-Fenerbahçe


Turkcell Super Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Denizlispor şu ana kadar ligde topladığı 14 puanla 14. sırada. Son haftalarda çok gol atıp, çok gol yiyen bir takım görüntüsü çiziyor Denizlispor.

Fenerbahçe ise deplasmanlarda oldukça sıkıntı yaşıyor bu sene. Ligdeki tek deplasman galibiyetini, ligin son sırasındaki Kocaelispor'a karşı son dakika golü ile kazanan Fenerbahçe'nin amacı; bu tabloyu artık değiştirmek. Çünkü olası bir puan kaybı, Fenerbahçe'yi oldukça güç duruma sokacak. Ligde kendi evinde oynadığı iki derbiye olmak yada olmamak havası ile çıkan ve bunları kazanan Fenerbahçe'nin ilk yarının sonuna kadar bu düşüncesini devam ettirme zorunluluğu var.

Diğer taraftan 14 Mayıs 2006 tarihinde iki takım arasında oynanan maçtan sonra, Fenerbahçe şampiyonluğu şaibeli bir şekilde kaybetmişti. Maçtan önce adamlığı üzerine yemin ederek futbol camiası içersindeki tüm pislikleri açıklayacağını söyleyen Denizlispor başkanı halen görevini sürdürmekte. Bu sebep ile bu maçın anlamı daha da artıyor. Çünkü Denizli ile oynanan her maç artık bizler için bir intikam mücadelesi....

Umarım futbolcular da bunun bilincinde sahaya çıkarlar.

Hiç yorum yok: