28 Aralık 2008 Pazar

Alex Gittiğinde.......


Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncuları elden kaçırmamak adına Fenerbahçe yönetimi, transfer görüşmelerine bu sene erken başladı. Sözleşmesi bitecek olanlar içersinde en önemlisi Alex ve Lugano. Alınan bilgilere göre Lugano ile ilgili sorun yok. Sözleşmesi uzatılacak. Fakat alex'in durumunda bir takım anlaşmazlıklar var. Sorun para konusundan ziyade, yönetimin bu futbolcuyu kadroda tutma isteği çok fazla değil gibi. Bunu Alex'in kendi internet sitesine yaptığı açıklamalardan çıkardık.


Alex'in gitmesi demek yaklaşık 5 seneden beri süregelen oyun taktiğinin değişmesi demek Fenerbahçe için. Artık klasik manada 4-4-2 manyaklarına bolca malzeme vereceğiz demek. Başarılı olmak adına bir takımın illa Alex'e ihtiyacı yok tabi. Yada her başarılı takımda Alex tipi bir oyuncu da yok. Ama şu var ki Aurelio'nun yerini Josico, Tuncay'ın yerini Uğur ile dolduran bir takımda Alex'in yeri ancak kronik sakat emre ile dolar ki bu durumda eski yıllara dönüş yaparız. Daha çık ifade etmek gerekirse, Alex'e gelemden takımın 2/3'ünü yollamamız gerekir. Can, Yasin, Ali, Maldonado'yu barındıran bir kadrado Alex'in gözden çıkarılması, sadece bu yönetimin yapabileceği bir iş olur.


Eğer ki söylenenler doğruysa artık Alex olmayacak. Sanmıyorum ki "Alex koşmuyor" sözleri kesilecek ama. Alex hemen iki yanımızda yine koşmayacak, yine gol atıcak-attıracak ve kupalar kazandıracak. O vakit, sorun yine Alex'in paragözlüğüğü yada menejerinin aç gözlülüğü olacak. Yersen


Hiç yorum yok: