27 Kasım 2008 Perşembe

Transfer Sezonu Geliyor....




Her taraftarın en çok beklediği haberdir transfer. Kimler gelecek, kimler gidecek şeklinde bir merak içinde geçer zaman. Kaliteli basın organlarımız sayesinde de bu merak yerini kimi zaman hayallere kimi zamanda fantezilere bırakır.

İki zaman vardır, transfer yapmak için. Yaz dönemi kapsayan sezon sonu transfer dönemi 1 Haziran ile başlar, Eylül başına kadar devam eder. Bir de ara transfer dönemi vardır ki takımlara ufak tefek eksikliklerini gidermek için devra arasında tanınan bir süreçtir.

Önümüzde bir ara transfer dönemi var. Kötü bir ilk devrenin ardından herkesin gözü Fenerbahçe'de. Şimdiden basında haberler çıkmaya başladı. Bir taraftan Nuri Şahin, diğer taraftan Mevlüt isimleri dolaşıyor gazete sayfalarında. Yönetim ise sessizliğini koruyor. Tipik davranışları olan yalanlama haberlerine bile pek tenezzül bile etmiyorlar şu sıralar.

Kaldı ki oldukça sıkıntılı günler bekliyor, bu transfer sezonunda Fenerbahçe'yi. Takımı düzeltmek adına yönetimin yüklü bir bütçe ayırması gerekiyor. Kaldı ki tarihinde devre arasında alınıpta faydalı olabilen Nobre dışında bir oyuncu da yok.

Ne diyelim, Josicoyu dünya starı olarak bizlere sunanlar, inşallah göz boyama işlemlerine deavm etmezler.

Hiç yorum yok: