27 Kasım 2008 Perşembe

Pembe Kazaklı



Kimdir bu pembe kazaklı? Bu şahıs, Türkiye'de az kişide olan isminin acısını çıkartmak bahanesiyle olsa gerek hemen hemen her alanda yorumlar yaparak gündemde kalmayı başarabilen bir canlı. Yaptığı yorumların doğruluğunun yada en azından doğruluk payının olup olmamasının onun için pek bir anlamı yok. Amaç kafasında oluşturduğu planlar doğrultusunda hedefe ulaşmak. Bunun içinde her türlü çirkinliği yapabilecek bir kişi.

Her sene futbol hakkındaki yorumlarına kişişel çıkarlarına döken bu şahıs, hakem hatalarının Fenerbahçe'ye yaradığını ifade etmiş bugün çıkan yazısında. Oysa daha iki hafta önce fark atacağını düşündüğü takımının, kutsal topraklarda yok olmasını izlemiş ve hala bunu sindirememiş olmanın rahatsızlığı içinde kendisi. Hatta bununla da kalmayıp, maçtan sonraki konuşmalarında böyle birşey söylemediğine yemin edebilecek kadar tutarlı bir insan.
Programında tuttuğu takımın maçlarına dair yorum yapmak yerine her fırsatta lafı Fenerbahçe'ye getirmeyi başarabilmesiyle de ünlü. Kocaeli deplasmanında Nondanın faulü ile gelen beraberlik golüne, Baros'un üst üstte biri ofsayt, diğeri faul olan iki gol olan posizyonlara ve Lincoln'ün hakem aldatmacılarına karşın daha bir tek sarı kart görmemesine ses çıkarmaz aynı zamanda.
Hakem camiasının korunmasını savunur ama asla Hagi'nin Türkiye'de oynadığı yıllarda davranışlarını eleştiren bir yazısı yoktur. Kezman transferini eleştirir ama asla gs basket takımındaki guroviç'in kollarına neden bant taktığını görmek istemez.
Ne diyeyim, kompleks böyle bir şey işte.

Hiç yorum yok: